Reactie plaatsen

Reacties

Melissa
2 maanden geleden

Hele fijne Reading gehad een paar weken terug. Ik kwam voor een probleem met nachtmerries cq. Last van kwade energie. Ik heb zulke sterke handvaten gekregen tijdens deze reading welke ik heb kunnen gebruiken tijdens zo’n duistere ervaring… na twee pogingen heb ik geen last meer gehad van deze kwade energie. Ik ben je zo ontzettend dankbaar dat het niet in woorden is uit te drukken. Mijn hele leven is 180 graden om nu ik weer rustig kan slapen. ❤️

Seba
2 jaar geleden

Elke sessie weer een feestje om te gaan. Mooie inzichten, ontdekkingen en zo fijn om te mogen groeien. Elke keer weer met energie naar huis. Dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen🙏💖

Helena
2 jaar geleden

Begonnen met een reading bij Eugenie.
Toen besloten een coachingtraject te volgen, wat het ultieme kado aan mijzelf bleek te zijn.
Eugenie is de definitie van licht en liefde en een hoge energiefrequentie.
De sessies bevatten waardevolle tips, tools handvaten, ongemakkelijke maar ook mooie gesprekken en veel zelfreflectie. Na een moeilijke periode heeft Eugenie mij geholpen het pad naar geluk en zelfliefde te vinden.

Eugenie ik ben je dankbaar ♡

Awinash
2 jaar geleden

Hele fijne ervaring met een reading bij Eugenie, ik voel verbondenheid en een eerlijke/frisse blik op 'dingen' waar ik nog mee in mijn hoofd zit/zat ...vandaar dat ik a.s. vrijdag graag nog een sessie ga boeken. Namaste

Lucia baquero
2 jaar geleden

Ik ben de dame heel dankbaar dat ze dit voor mijn vriend en mij heeft gedaan ik wilde meer weten maar te weinig tijd.nex time.wens daarom ook deze dame licht en kracht toe. Vgr.lucia baquero

Anoniem
2 jaar geleden

Wat ik bijzonder vind is om de ervaring van een reünie te hebben met dierbaren die heen zijn gegaan tijdens de reading van Eugénie. Het voelt licht en liefdevol.

Dankjewel Eugénie 🙏

Solmaz
2 jaar geleden

Eugénie,

Wat een cadeautje om een reading van jou te ontvangen. De zuivere woorden die je uitspreekt en de zuivere energie die je overbrengt, brengen zoveel in beweging bij mij. Ik voel direct en ook de dagen daarna verlichting in mijn wezen en ziel. Je inspireert mij en ik voel me meer verbonden met de bron.
Dankbaar voor jou prachtig mens🙏

Marjolein Bothoff
2 jaar geleden

Lieve Eugenie, vanmiddag ben ik met een vriendin bij jou geweest. Wij hebben je ervaren als een hele kundige lieve vrouw en we hebben veel 'handvatten' gekregen om verder te gaan in ons leven en om problemen te overwinnen. Ook heb je ons veel duidelijk gemaakt over ons leven en hoe het verder in te vullen. Gelachen hebben we ook. Kortom, we hadden een geweldige middag met je. Tot een volgende keer!

Petra
2 jaar geleden

Eugenie,
bedankt voor het met zoveel liefde versturen van mijn bestelling.
Je warme persoonlijkheid, je wijze woorden zijn de lichtstraaltjes die een mens goed doen.
Heel veel liefs voor jou.
Petra

Fee
2 jaar geleden

Ik heb een hele goede ervaring bij My Choices. Het leek alsof ze me al mijn hele leven kende, heel bijzonder en alles wat ze zei klopte✨ Heel erg bedankt!

Denise
2 jaar geleden

Vanmorgen een reading gehad van Eugenie via beeldbellen
Wat een fijn warm gesprek was dit
Soms zit je met bepaalde gevoelens waarvan je niet weet wat je ermee moet
Of je hebt wat bevestiging nodig over de dingen die je doet of de keuzes die je maakt...
Soms struikel je , maar sta je weer op en ga je verder💞

Bedankt namens mij , maar zeker ook namens mijn kinderen
Wij gaan onze weg verder bewandelen, met de handvaten die ik toegereikt heb gekregen
#LoveYourself

Petra
3 jaar geleden

Lieve Eugenie,
ik ben superblij met de speciaal voor mij op maat gemaakte seleniet armband, ivm mijn bredere polsen. De armband kan goed gecombineerd worden met mijn zilveren sieraden. Nogmaals een hartelijk dankjewel, ook voor de prachtige verpakking.
Liefs, Petra

Minime
3 jaar geleden

Wat een fijne en heldervoelende vrouw ben je ook Eugenie! Wij spraken elkaar via beeldbellen en dat is mij super meegevallen in het contact. Je kon snel doorgronden en mij voorzien van tips waar ik mee aan de slag kan. Dank!

Marielle
3 jaar geleden

Deze week van Eugenie een reading gehad. Wat een ontzettend fijne reading, veel inzichten gekregen en aanknopingspunten om mee verder te gaan. Heel bijzonder dat dit in een hele fijne, veilige maar ook frisse en gezellige setting gebeurt. En dan neemt Eugenie op verzoek ook nog prachtige edelstenen mee die ik gelijk bij haar heb gekocht. Deze dag voelt echt als een cadeau 💗. Dank je wel Eugenie

Nirmal
3 jaar geleden

Toen ik Eugenie de eerste keer sprak, voelde ik gelijk een klik.
Ik heb vandaag een reading mogen ontvangen. Heel duidelijk, heel eerlijk maar vooral ook attent. Ik was helemaal onder de indruk hoe zij met numerologie werkt. Heel veel bevestigingen gehad en nieuwe aanknopingspunten om de komende periode verder te groeien. Bedankt voor de openheid en gezelligheid tijdens de reading. Ik had gelijk dierbaren in gedachten om ze een reading van jouw kado te doen. Omdat ik wil dat zij ook ervaren wat ik vandaag heb mogen ervaren. Nogmaals bedankt!

Melanie
3 jaar geleden

Gister middag terecht gekomen bij Eugenie en onverwachts was er nog een plekje (alsof het zo had moeten zijn). Echt een onwijs fijne reading gehad. Het is een super lieve, maar directe vrouw met een goed hart. Na alles wat ze vertelt vraagt ze of je je erin kan vinden, wat heel erg fijn is, zodat je gelijk na gaat denken en het kan plaatsen. Zeker aan te raden!!!! Super bedankt lieve Eugenie ❤

Sousan
3 jaar geleden

Wat mag ik dankbaar zijn, dat je op mijn pad bent gekomen! Zo’n mooie, pure, eerlijke vrouw die mij ontzettend veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Ik raad het iedereen aan, reading en coaching. Het heeft mij al ontzettend veel gebracht, en ik ben pas sinds kort begonnen met het coaching traject. Ik kom echt woorden te kort om te beschrijven hoe leuk deze vrouw is! Hoe zorgzaam ze met haar producten om gaat en hierin haar gevoel volgt, maakt me extra dankbaar, omdat ik weet en voel dat het echt uit haar hart komt, wat wil je nou nog meer als je zo iemand tegen komt haha! Bedankt, bedankt, bedankt voor alles.

Celine
3 jaar geleden

Eugenie heeft een hele fijne en warme uitstraling, hierdoor voelde ik me gelijk op mijn gemak.
Ze vertelde zoveel dingen die echt raakte en waar ik me heel erg in kon vinden, maar ook die sommige dingen ook uitlegde. Ik voelde me de dagen ervoor niet zo heel fijn en dit gesprek gaf echt een soort geruststelling.
Eugenie brengt de dingen die ze doorkrijgt op een hele leuke manier. We hebben ook flink moeten lachen.

Ik ga graag nog een keer een reading doen en zal het ook zeker bij mensen om me heen aanraden.