Geen verzendkosten bij besteding boven € 50 binnen NL. Boven € 95 Naar België geen verzendkosten.

De kracht van edelstenen.

Gepubliceerd op 12 maart 2021 om 16:17

Blog

De kracht van edelstenen.

 

Hoe kan een edelsteen helend werken?

 

Ja inderdaad hoe kan een steen nou helende krachten hebben. Buiten dat de kleuren en vormen vaak oogstrelend kunnen zijn, maakt dat mijn hoofdpijn er toch niet minder van?
En toch heeft de uitstraling ook een belangrijke functie, maar daar straks meer over.

Edelstenen worden al eeuwen gebruikt om hun kracht, onze verre voorouders waren ervan op de hoogte.

In China is men om verschillende reden gek op Jade, de steen zou fortuin en geluk brengen.

In de oudheid maakte de Grieken en Romeinen er sieraden van maar ook kunst, zoals prachtige beelden van edelstenen.

In Egypte droegen farao’s edelstenen voor bescherming, zelfs na de dood nam men edelstenen mee in de kist, voor een veilige overtocht.

De Egyptenaren waren zeer creatief, buiten het maken van sieraden van Lapis lazuli en Malachiet, maakte zij van verpulverde edelstenen oogschaduw.

De Turkoois was sterk verbonden met de Indiaanse cultuur en zeer geliefd onder de Navajo Indianen, die de steen “gevallen hemelsteen’  noemde om de gelijkenis qua kleur en patroon, men zag de hemel in de steen.

Maar gelukkig anno 2021 maken steeds meer mensen gebruik van de krachten van edelstenen.

Veel mensen lukt het misschien niet om de energetische krachten van de steen te zien, al hebben sommige helderziende wel de kracht zien werken, waar het de meeste wel lukt om iets te voelen bij de steen. Je kan bijvoorbeeld een lichte vibratie voelen of direct een sensatie in je lichaam, dat je in het begin best kan schrikken van wat je voelt.

Er gaat van de edelsteen een trilling uit, de frequentie is bij iedere steen anders, maar alle stenen hebben een eigen trilling.

Net als wij mensen een trilling hebben, die om ons heen uitstraalt via de chakra’s en aura. Heeft de steen een trilling die je bij aanraking goed kan opvangen.

De trilling van de steen mengt zich met jou trilling en beïnvloed zo je trilling. Men zegt dat bij ziekte de trilling ’s frequentie in je lichaam veranderd.

Niet iedereen voelt iets bij een edelsteen, maar dat maakt de werking er niet minder om. Hier komt het belang van de uitstraling goed van pas, je kiest de steen omdat je de uitstraling kleur of vorm mooi vind.

Zelf heb ik jaren in een edelsteenwinkel gewerkt,  waar ik mijn gave mooi kon gebruiken.Steeds meer hoorde ik direct welke steen er bij wie paste, de klant was er zelf niet van op de hoogte, maar pakte in veel gevallen precies de steen die ik als boodschap ingedachte kreeg.  Vaak voelde men zich sterk aangetrokken tot een kleur of vorm van een steen.

Fysiek zijn de ogen ook een belangrijk onderdeel bij de ingevingen die we ontvangen.

Mocht je om welke reden nou geen keuze kunnen maken en ben je benieuwd welke edelsteen bij jou past op dit moment? Dan kun je mij via: info@stonesandgifts.nl  om advies vragen.

Heb je zelf een bijzondere ervaring meegemaakt met edelstenen en vind je het leuk om jou ervaring te delen?Reageer dan op deze blog!

 

Let op! De steen is geen vervanging van een medicijn maar kan goed als ondersteuning.

Volg mij op instagram.

Reactie plaatsen

Reacties

Nathalja
3 jaar geleden

Interessante info, ik draag mijn mooie edelsteen nog elke dag❤️